zondag 30 september 2018 23:55

Uitslagen amateurvoetbal zondag 30 september

Schiedam - Zondag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 2 gespeeld.

In de Tweede Klasse D leed SVV zijn eerste nederlaag na twee ongeslagen seizoenen. In de thuiswedstrijd tegen VVIJ uit IJsselstein zette Dick Tijdeman SVV na een kwartier nog wel op voorsprong. De gasten uit IJsselstein wisten in de tweede helft, in een tijdsbestek van nog drie minuten, de 1-0 achterstand om te buigen in een 1-2 voorsprong. Die klap kwam SVV niet meer te boven. SVV leed daarmee zijn eerste nederlaag na ruim twee jaar. In de seizoenen 2016-2017 en 2017-2018 leed SVV geen enkele nederlaag in de competitie. Stadgenoot Excelsior´20 kwam in dezelfde klasse ook niet tot winst. De uitwedstrijd tegen Antibarbari ging met 3-2 verloren. Na een vrij weekend begon Kethel Spaland zondag aan het nieuwe seizoen in de Derde Klasse Q4. De Schiedammers begonnen met een 1-0 nederlaag in de uitwedstrijd tegen Coal.