zondag 10 maart 2019 17:04

Uitslagen amateurvoetbal zondag 10 maart 2019

Zondag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 18 gespeeld.

In de Tweede Klasse D leed SVV een thuisnederlaag tegen RKDEO uit Nootdorp. Patrick Fonseca zette SVV in de 39ste minuut nog wel op voorsprong. In de 60ste minuut stopte keeper Steven Lugtmeijer nog een strafschop van de gasten maar vlak daarna kwamen zij toch op gelijke hoogte. In de 79ste minuut zette Jorden Scherpenzeel SVV opnieuw op voorsprong. Die 2-1 voorsprong kon SVV echter niet vasthouden. Door treffers in de 88ste en 90ste minuut verloor SVV het duel uiteindelijk met 2-3. SVV en RKDEO staan nu samen op de gedeelde tweede plaats met beiden 34 punten, op 10 punten achterstand van koploper TOGB.

Ook Excelsior´20 leed een nederlaag in de uitwedstrijd tegen Hillegersberg. Na vijf minuten in de tweede helft keek Excelsior´20 tegen een 4-1 achterstand aan. Sezer scoorde bij 3-0 de goal voor Excelsior´20. Door treffers van Rens van Troost en Chris Delgado kwam Excelsior´20 nog heel dichtbij maar het was niet genoeg om de 4-3 nederlaag af te wenden. Excelsior´20 blijft daardoor op de elfde plaats staan met 16 punten.

Kethel Spaland leed in de voorjaarscompetitie Derde Klasse B Hoog een thuisnederlaag. De wedstrijd tegen Wilhelmus werd met 2-4 verloren.