zondag 31 maart 2019 17:20

Uitslagen amateurvoetbal zondag 31 maart 2019

Schiedam - Zondag is in het amateurvoetbal een inhaalronde gespeeld.

In de Tweede Klasse D leed SVV een thuisnederlaag tegen Hillegersberg. In de eerste helft werd er door beide ploegen niet gescoord. Keeper Steven Lugtmeijer stopte in de 24ste minuut een strafschop. Hillegersberg kwam na een uur op voorsprong door een doelpunt uit een corner. In de 75ste minuut scoorden de gasten opnieuw. Vlak voor tijd scoorde Keessie Wolters nog wel de aansluitingstreffer voor SVV. De tijd was echter tekort om de 1-2 achterstand nog ongedaan te maken. Door de overwinning klom Hillegersberg, ten koste van SVV en Oliveo, van de vierde naar de tweede plaats. SVV en Oliveo staan nu op de plaatsen 3 en 4 met beiden 38 punten, één minder dan Hillegersberg.

Excelsior´20 kwam uiteindelijk niet in actie. De Schiedammers zouden op Sportpark Thurlede opnieuw moeten spelen tegen Delft. Delft had dit keer echter niet voldoende spelers beschikbaar om het duel te kunnen spelen.

In de Derde Klasse Hoog B Voorjaar leed Kethel Spaland in Den Haag een nederlaag. HSMH won met 3-1 en veroverde door de zege de koppositie. Kethel Spaland blijft op de tiende plaats staan met 4 punten uit 5 wedstrijden.