zondag 14 oktober 2018 22:56

Uitslagen amateurvoetbal zondag 14 oktober

Schiedam - Zondag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 4 gespeeld.

In de Tweede Klasse D won SVV thuis in een doelpuntrijke wedstrijd van Meenwenplaat. In de eerste helft keek SVV tegen een 0-2 achterstand aan. Vlak voor rust scoorde Giovanni Lunger de aansluitingstreffer. Dit gaf SVV waarschijnlijk een goed gevoel. Mede door nog eens twee treffers van Lunger en twee doelpunten van Dick Tijdeman kwam SVV op een 6-2 voorsprong. Het laatste doelpunt werd door de gasten gescoord waardoor de eindstand op 6-3 kwam. Excelsior´20 pakte thuis een punt in de semiderby tegen het Vlaardingse VFC. De beide goals werden al voor rust gescoord waardoor de 1-1 ruststand ook de eindstand was. SVV staat door de zege op de vijfde plaats met 7 punten. Excelsior´20 is op de negende plaats te vinden met 4 punten. In de Derde Klasse Q4 boekte Kethel Spaland zijn eerste zege van dit seizoen. De uitwedstrijd tegen Taurus werd met 3-4 gewonnen door de Schiedammers. Kethel Spaland staat door de zege op de tiende plaats met 4 punten uit 3 wedstrijden.