zondag 07 april 2019 17:08

Uitslagen amateurvoetbal zondag 7 april 2019

Schiedam - Zondag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 21 gespeeld.

In de Tweede Klasse D leed SVV zijn tweede thuisnederlaag op rij tegen het Delftse Concordia. De 0-1 van de gasten in de 31ste minuut kon snel worden weggepoetst. De gelijkmaker van Wesley Schouten kwam al twee minuten later. In de tweede helft zette Jorden Scherpenzeel SVV zelfs op een 2-1 voorsprong. De gelijkmaker van Concordia zorgde echter voor chaos bij SVV. Uiteindelijk won Concordia het duel met 2-4.

Ook Excelsior´20 leed een thuisnederlaag. Oliveo uit Pijnacker won op Sportpark Thurlede met 0-3. SVV staat met 38 punten op de vierde plaats. Excelsior´20 zakte een plaatsje en staat nu elfde met 22 punten.

In de Derde Klasse Hoog B Voorjaar leed Kethel Spaland ook een thuisnederlaag. DHL was met 1-2 te sterk voor de Schiedammers. Kethel Spaland staat op de tiende plaats met 4 punten uit 5 wedstrijden.