zondag 28 oktober 2018 17:19

Uitslagen amateurvoetbal zondag 28 oktober 2018

Schiedam - Zondag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 6 gespeeld.

In de Tweede Klasse D wonnen Excelsior´20 en SVV beiden hun wedstrijd. SVV speelde een doelpuntrijke thuiswedstrijd tegen Antibarbari. De Schiedamse ploeg trok hierin met 5-3 aan het langste eind. SVV haalde de overwinning in de laatste zeven minuten binnen. Door goals van Giovanni Lunger en Ronaldo Baag in blessuretijd bracht SVV de stand van 3-3 op 5-3. Excelsior´20 won in Delft met 1-2 van Concordia. De Schiedammers kwamen in de eerste helft op voorsprong door een eigen doelpunt van de thuisploeg. Dave Roosen bracht Excelsior´20 op een comfortabel lijkende 0-2 voorsprong. Concordia kwam nog terug tot 1-2 door een benutte strafschop. SVV en Excelsior´20 staan door de zeges op de plaatsen 5 en 6 met beiden 10 punten.

In de Derde Klasse Q4 kon Kethel Spaland een puntje aan zijn totaal toevoegen. De uitwedstrijd tegen SEP eindigde in 0-0. Kethel Spaland staat daarmee met 5 punten uit 5 wedstrijden op de negende plaats.